Faktor Taktloos & Caduceus – Samen

mei 15, 2011

Faktor Taktloos en Caduceus hebben hun krachten gebundeld met als resultaat het album ‘Samen‘. De vereniging van de eigenzinnige, mysterieuze beats van Caduceus met de verhalende, mythologische teksten van Faktor Taktloos levert een samenspel op waarbij je aandacht wordt gegrepen.

Het terugkerende thema op het album is het gezamenlijke bestaan, de verbondenheid met alles dat is. Ook de daarbij horende verantwoordelijkheid èn vrijheid die het met zich meebrengt laat Faktor niet onaangeraakt. De verhalende teksten bevatten veel beeldspraak en zo nu en dan stelt hij een vraag aan de luisteraar zoals in het nummer ‘Patronen‘: “Alles is te berekenen maar wat doe je dan met de getallen?”

Het album ‘Samen‘ is een frisse noot in het hiphop/rap genre waarbij het eens een keer niet draait om het ego, het vereren van materiële zaken of het verheerlijken van een ongezonde levensstijl. Wat mij betreft een origineel concept album dat op z’n minst een luisterbeurt waard is! Vergeet ook niet om het artwork van de cd te bewonderen dat verzorgd is door Joyce Kremer (www.kremerart.nl).

DOWNLOAD HEM NU HIER!

2 Reacties to “Faktor Taktloos & Caduceus – Samen”

  1. Eureka said

    Supergoed album! Prachtige teksten, vette beats! Afwisseling qua nummers vind ik mooi, ik ben geen kenner, maar het luistert veel rustiger en frisser dan de gemiddelde hiphop/rap dat ik eerder heb gehoord. Het artwork is top! Kortom: amazing, keep up the good work!

  2. Joyce said

    Leuk dat ie online staat.
    Nogmaals gefeliciteerd met deze supercd!

Plaats een reactie